Om oss

Profilogen Syd har varit med i branschen sedan början av 90-talet, och har en unik erfarenhet av reklamproduktion, bland annat bildekor. Vi kan hjälpa er och ert företag med det ni behöver för att synas.

Vi producerar och monterar budskap åt företag i alla storlekar, och jobbar även med ett unikt nät av samarbetspartners inom branschen. Så vi kan erbjuda en så fulltäckande profileringsservice som möjligt.

Med egen print- och vinylskärarproduktion levererar vi produkter och tjänster för alla typer av profilering, och har stora och bra anpassade lokaler för verksamheten. I monteringsdelen får vi plats med fordon som bussar och lastbilar med en maxhöjd på 4 meter. Vi utför även appliceringar på plats ute hos kund.

Vi på Profilogen Syd AB kan hjälpa er att ta fram idéer & design från grunden vid behov, eller så kan vi  tillsammans diskutera era egna idéer och funderingar, för att komma fram till rätt dekorlösning för just ert företag.

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder produkter av bästa kvalitet och hålla en hög och proffsig servicegrad och snabba leveranstider.

Du hittar oss i Kungens Kurva strax utanför Stockholm.

Tveka inte att Kontakta oss när ditt företag behöver någon form av profilering.