Bildekor

Bildekor/fordonsdekor i Stockholm

Bildekor, som permanent reklam eller för temporära kampanjer. Idag dekorerar de flesta företagen sina fordon. Det är ett väldigt effektivt sätt att synas, och kostar oftast inte mer än en annonsering i din lokaltidning. Vi utför foliering och helfoliering på alla typer av fordon, och vi på Profilogen Syd AB har arbetat med fordonsdekor sedan 1992.

Förutom vanliga bildekorer är vi specialiserade på avancerade dekorer till lastbilar, bussar, båtar och trailers med bilder, logotyper och texter. Trailers, skåpbilar och
släpvagnar med helprintade sidor ger ett exklusivt intryck med högt uppmärksamhetsvärde.

Vi kan hjälpa dig med design och layoutförslag och kan garantera dig en hög kvalitet på allt från idé till montering. Vi jobbar enbart med folier av hög kvalitet så att din bildekor sitter väl och ser bra ut under en lång tid.

Helfoliering

Vi klär in hela fordon av alla de sorter – på fackspråk heter det helfoliering eller helinklädnad – som skyddar bilen från yttre väderelement samt ger möjlighet till attraktiva annonsplatser.

Helfoliering eller helinklädnad är kostnadseffektivt och ger ett högkvalitativt resultat, som går att återställa vid eventslut eller när fordonet ska byta ägare. Helfoliering används främst vid identitetsbyte, reklamevent och i olika typer av bilsporter. Det är ett seriöst och kostnadseffektivt alternativ till lackering.

Folien finns i en mängd olika färger och kan även specialfärgas om du har en unik färg. Även blank, matt, krom etc finns att tillgå.

Vi berättar gärna mer om dess egenskaper och tekniska specifikationer. Kontakta oss för mer info.

NYHET!!! Lysande fordonsdekor

Har du en företagsbil med logotype eller annat budskap på? Tycker du det är svårt att sticka ut från mängden? Idag har nästan alla fordon sin logotype folierad på sig, vilket gör att man lätt blir ”en i mängden” Med lysande bildekor kan budskapet inte missas! Dekalerna ser ut som en vanlig folie, men kan tillverkas med olika segment som är belysta. Dekalerna drivs med fordonets bilbatteri och vi sköter allt ifrån design till montage i vår verkstad. Med en lysande bildekal når du ut med ditt budskap på ett innovativt och spännande sätt som väcker stor uppmärksamhet – det går helt enkelt inte att missa! Så passa på nu att öka din varumärkeskännedom med hjälp av det fordon du använder varje dag, det kommer garanterat synas mer än en annons i ett par veckor när din bils dekor lyser upp till 15,000 timmar! Just nu erbjuder vi kostnadsfria animationer så att du visuellt får se hur din framtida dekal kan komma att se ut, innan order.