Print

Bandroller

Banderoller är den självklara lösningen vid olika arrangemang, events, tävlingar, student och liknande. Banderoller är ett flexibelt sätt att exponera sitt varumärke och ett utmärkt alternativ till annan skyltning. Banderoller är smidiga, lätta att hantera och tar liten plats när de inte används. Mycket slitstarka och kan användas om och om igen.
Flertal olika material, även perforerade för mindre vindfång.

Alla banderoller kan efterbehandlas på olika sätt, tex förses med öljetter, kederband eller kanaler. Vi ordnar även speciallösningar efter kundens önskemål. Vi har självklart också ställningar för banderoller.

Banderoller är ett kostnadseffektivt sätt att synas på. Vi tillverkar banderoller / fasadbanderoller i alla storlekar och antal.

Roll-up

Iögonfallande, klassiska och stilrena lösningar av rullgardinsystem. De är lätta att frakta och sätta upp. Bilden dras enkelt upp ur sin kassett och sätts upp med ett stag. Perfekt stadga och livstids garanti på alla våra rollup-lösningar. Finns både som budget- och exklusivare kassetter.

Vår standard-roll-up är Rollup T. Rollup T har en diskret och snygg design med rundade hörn som låter budskapet komma fram med full kraft. Förstärk gärna ditt budskap med en spotlight.

  • Standard bredder: 85, 100, 125, 150 cm
  • Höjd: variabel 155–218 cm (standard: 200cm)

Affischer

Vi printar affischer i 4-färg för inom- eller utomhusbruk. Maximal bredd på bilden utan skarv är 132 cm, och eftersom bilderna printas på rulle så är längden valfri. Vi kan även laminera affischerna vid behov. Här kan man välja mellan blank, halvblank eller matt yta. Små eller stora upplagor, ni väljer.

Fototapet och väggdekor

Vi printar era bilder och mönster på tapet för kontoret eller hemmet. Vi erbjuder även speciella folier för montering på vägg inom- eller utomhus, t ex ytor som det kan vara svårt att få dekor att fästa på.

Vepor / Storformat

Via våra många underleverantörer kan vi erbjuda det mesta inom storformatsprint.

Flaggor

Det finns otroligt många olika lösningar vad gäller flaggexponering. Val av flagglösning är viktig och beror mycket på var och hur ofta flaggan ska användas. Är det mycket väderutsatt ska man tänka på kvalitativare modeller, som inte skakar ihop eller blåser ner. Uppskattade modeller för såväl inom- som utomhusbruk är beachflaggor och kioskflaggor, men har ni andra önskemål, Kontakta oss.